Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Plan Bee

Een bouwkundige dienstverlener. Zo kun je Plan Bee in twee woorden typeren. Kort en krachtig. Bij ons niet veel woorden, maar daden. Voor onze opdrachtgevers verrichten wij niet alleen diverse grote en kleine onderhoudswerkzaamheden, wij begeleiden en realiseren ook complete projecten. Ook voor verduurzamingstrajecten bent u bij ons aan het juiste adres. Moet uw pand worden getransformeerd van bijvoorbeeld kantoorfunctie tot woonfunctie? Dan zeggen wij: Kom maar op!

Altijd een oplossing

Altijd een oplossing

Dat doen we sinds 2007, met veel plezier en enthousiasme. Op zijn Rotterdams, dus: niet lullen maar poetsen! We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Afspraken komen we na. En als het even niet gaat zoals we willen of zoals het is gepland? Dan lopen we niet weg maar komen we met een oplossing. Uiteraard in nauw overleg met onze opdrachtgevers. Want de band die we met hen hebben is hecht. Om projecten goed uit te voeren, hebben we elkaar nodig. Niet meer en niet minder.

Bevlogen professionals

Bij Plan Bee werken zo’n twintig bevlogen professionals. Een aantal daarvan werken op kantoor en zijn het aanspreekpunt van onze klanten. De rest werkt verspreid in het land voor een groot aantal opdrachtgevers zoals vastgoedeigenaren, investeringsfondsen, overheden en semioverheden. Daarnaast maken we gebruik van een groot aantal vaste partners. Zodat we weten wie we naar onze opdrachtgevers toesturen.

Bevlogen professionals
Landurige relaties

Langdurige relaties

Met onze opdrachtgevers hebben wij vaak langdurige relaties. Daar werken we ook hard aan. We vinden het namelijk belangrijk dat we elkaar goed kennen. Dan weet je wat je van elkaar kunt verwachten en is een half woord meer dan voldoende.

Ons team

Dirkjan

Dirkjan

Projectleider Bouwkunde

Alexander

Alexander

Projectleider W-Installaties

André

André

Projectleider Bouwkunde

Monique

Monique

Financiële Administratie

Johan

Johan

Projectleider Servicedesk

Larissa

Larissa

Visual Designer

John

John

Projectleider Bouwkunde

David

David

Projectleider Bouwkunde

Dennis

Dennis

Projectleider Bouwkunde

Pieter

Pieter

Loodgieter

Jan

Jan

Timmerman

Ron

Ron

Timmerman